0   reviews on edX

Introductie productontwerpen: van probleem tot prototype

Leer nuttige en gebruiksvriendelijke producten te ontwerpen in dit introductievak van de wereldberoemde ontwerpopleiding van de Technische Universiteit Delft.
Course from edX
 0 students enrolled
 nl
Wil jij leren ontwerpen? De ontwerpopleiding in Delft is wereldwijd bekend en met hun ontwerpaanpak leer je hoe je nuttige en gebruiksvriendelijke producten en diensten ontwerpt. Stap voor stap laat dit online vak je al doende kennismaken met deze manier van ontwerpen. In elke stap van het ontwerpproces krijg je uitgelegd hoe je het moet aanpakken. Dat is typisch voor het ontwerponderwijs bij de TU Delft: voor elke stap is er een methode beschikbaar die je kan helpen. Dus je hoeft niet per se supercreatief te zijn (mág wel hoor) of kennis te hebben van ontwerpmethoden. Het kan wel helpen als je een beetje basiskennis hebt over ontwerpen – misschien heb je het vak Onderzoek & Ontwerpen of iets wat daarop lijkt – of zelf weleens iets hebt ontworpen. De ontwerpaanpak die je in dit vak leert helpt je om te snappen waar gebruikers behoefte aan hebben en zo te komen tot een nuttig en gebruiksvriendelijk product. Betekenisvol, wordt dat ook wel genoemd in Delft. Naast het zelf ervaren van het ontwerpproces helpt dit vak je ook om te reflecteren op je werk met de hulp van studenten en docenten van de TU Delft. De originele, Engelstalige versie van dit vak heeft in 2015 de Open Education Award for Excellence ontvangen in de categorie ‘Open MOOC’ door het Open Education Consortium.
Introductie productontwerpen: van probleem tot prototype
Also check at

About

Elektev is on a mission to organize educational content on the Internet and make it easily accessible. Elektev provides users with online course details, reviews and prices on courses aggregated from multiple online education providers.
DISCLOSURE: This page may contain affiliate links, meaning when you click the links and make a purchase, we receive a commission.

SOCIAL NETWORK